Légy része Magyarország egyik legaktívabb madárbarát közösségének! Az applikáción keresztül befotózhatod a környezetedben élő madarakat, beazonosíthatod őket (akár egyedül, akár a közösség segítségével), és feltöltheted a hírfolyamba.

Megnézheted mások képeit, lájkolhatod vagy éppen segíthetsz másoknak a madárfotók beazonosításában. A mYnestben található madárlexikon segítségével böngészhetsz a Magyarországon élő közel 400 madárfaj között és hasznos információkat tudhatsz meg róluk, élőhelyükről, és szokásaikról.

Vegyél részt játékunkban, gyűjts pontokat, jelvényeket és legyél te a legaktívabb mYnest madárfotós! A megszerzett pontokat hamarosan értékes ajándékokra válthatod be. Miközben várod az etetőre szálló madarat, töltsd ki a napi kvízünket, melyből sokat tanulhatsz, ráadásul a helyes válaszaiddal pontokat és jelvényeket is szerezhetsz. Az alkalmazás segítségével értesülhetsz a madarászat aktuális híreiről, eseményeiről, valamint azokról a szezonális kedvezményekről, amelyeket exkluzívan a mYnest regisztrálók kapnak meg.

Ha a madarak azonosításához segítségre van szükséged: töltsd le az MME és a Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület által fejlesztett Madárhatározó applikációt android vagy iOS rendszerű telefonodra!

Jó fotózást, gyűjtögetést és felfedezést kívánunk!

ŐSZI MADÁRFOTÓS JÁTÉK: november 30-ig tartó játékunkban értékes ajándékokat nyerhetsz. A részleteket megtalálod az applikáción belül az üzeneteidnél.

Milyen felületen használhatod:

google_play

appstore

Fejlesztő: mYnest aktivisták, Nádland Kft

Szakmai támogató: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület