Az OMÉK-on való sikeres kiállítás után egy állandó helyet kerestünk a mYnest One (Y-generációsok számára: mYnest #1) névre keresztelt első prototípusnak.

Nem kis vita után végül a nagy forgalmú Jászberényi út mellé állítottuk barátságos kerti környezetbe és egy többek között magas ágyásokból kialakított iskolakert mellé.

Némely kollégánk hangot adott abbéli aggodalmának, miszerint a folyamatos autó, vonat és repülőforgalom (hajó csak ritkán) miatt bizony itt egy fia madarat sem fogunk látni. Azért elkezdünk etetni és reméljük azért mégis megtalálják az etetőnket. Hamarosan tudósítunk erről is.

Mint már korábban is írtuk a kiállításon óriási gyerektömeg tesztelte a mYnestet, és hamar rájöttünk, hogy a hagyományos kötélháló 12 gyerek/m2 sűrűségnél nem túl hosszú élettartamú. Ezért ezt egy mászófalra cseréltük. A másik fontos felismerés, hogy a nyíló ajtók helyett valamilyen tolóajtós megoldást kell kitalálni az asztalos kollégáinknak.

Várunk minden érdeklődőt a Nádland Pest Áruházba, ahol meg lehet nézni és ki is lehet próbálni a játékot és a fotózást is. Reméljük a madarak is megjönnek 🙂