Az eddigiek mellett most egy újabb élmény várja az érdeklődőket a Füvészkertben, mert a héten átadásra kerül egy mYnest, ahol megfigyelhető és tanulmányozható lesz a madarak itatása, téli időszakban etetése, az odúkban a fészekrakásuk és költésük.
 
Emellett megnyitunk egy “rovar és rágcsáló hotelt” is, amibe várjuk a vendégek beköltözését.
 
A Füvészkertben szinte folyamatosan megfigyelhető mókusok is várhatóan a mYnest látogatói lesznek, amit 2 kamera fog állandóan megfigyelni, hogy ezzel is segítsük a gyerekeket, hogy minél közelebbről figyelhessék meg a körülöttük élő állatvilágot.
 
A hivatalos átadóra a meghívott szakemberek és a sajtó képviselői mellett korlátozott számban várunk gyerekeket is, hiszen számukra készült sz oktatóeszköz. A Füvészkert belépő árai alapjáraton is kedvezményesek, de a nálunk regisztráló jelentkezők március 24-én ingyenesen bejöhetnek a gyerekprogramokkal és sajtótájékoztatóval együtt megrendezésre kerülő átadóra. A kilátogató gyerekeket a zenés műsor, az odú és etetőkészítés és madarászsuli mellett ajándékokkal is várjuk 🙂

Meghívó a mYnest hivatalos átadására, sajtótájékoztatóra.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az ELTE Füvészkertben a mYnest természetfotós játszótér átadó rendezvényére!

A rendezvény helyszíne: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés utca 25.

A rendezvény időpontja: 2016.03.24. csütörtök, kezdés: 11h, időtartam: kb. 40-50 perc

Parkolás: A meghívott vendégek és a sajtósok számára a Tömő utcában és az Illés utcában van lehetőség fizetős parkolásra.

PROGRAM:

11.00 – Igazgatói köszöntés – Dr. Orlóci László igazgató

11.10 – Madárbarát Füvészkert – Orbán Zoltán, MME

11.20 – A mYnest küldetése – Lukács József, Nádland Kft

11.30 – a mYnest ünnepélyes átadása – Sántha Péterné, Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat alpolgármestere

10.40 – 13.00 Gyerekprogramok, állófogadás a meghívott vendégeknek:

Kérjük részvételi szándékának jelzését a 06 70 4299064 -es telefonszámon vagy a mynest@mynest.hu emailcímen 2016. március 22-én 16 óráig.

A mYnestről részletes információk az alábbiakban olvashatóak. További információ és fotók a www.mYnest.hu weboldalon találhatóak.