Lezárul a mYnest nyári fotós-versenye, megvannak a nyertesek, sokan már meg is kapták a nyereményüket. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, a fotókat, és az itatókat! Néhány visszajelzéssel szeretnénk bátorítani azokat, akik esetleg nem tudtak részt venni a mostani versenyben, hogy a következőből már nehogy kimaradjanak!

“Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a pályázaton, nagyon köszönöm az eredményt és a nyereményt is. Nagy élmény volt a pályázaton részt venni, sok örömet jelentett a fényképezés, a Mynest oldal látogatása, a sok szép fotó megtekintése.”

“Nagyon örülök, hogy a fotósversenyen díjaztak, a sok-sok profi fotót látva, meglepődtem a mobiltelefonnal készített képeimmel elért eredményen. Ha legközelebb arra járunk, mindenképp megpróbálom beiktatni a programomba a tanösvény meglátogatását. Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a versenyen, hogy megmutathattam másoknak is, a kertben is lehet sokféle madárral találkozni, megfigyelni őket közelebbről fürdés és ivás közben. Munkátokhoz gratulálok, és további sok sikert kívánok!”

“Nagyon boldog vagyok a helyezésemmel. Ezúton megígérem, hogy veszek egy jobb fényképezőgépet, hogy a számos technikai hibámon javítsak.  Várom a következő versenyt is!”

“A képeket szívesen osztom meg másokkal, és örömömre szolgál, ha még oktatási célra is fel lehet használni valamilyen formában. De ha csak a lakóhelyem környékén megforduló madarakról tudok információt nyújtani már akkor is megérte ez a hobbi.”

Ebbe a galériába beválogattunk néhány képet a közel ezer érkezett képből!

Külön köszönjük a támogató szervezeteknek és személyeknek, akik a sok-sok nyereményt felajánlották! Őket szeretnénk itt felsorolni:

Szín János Medvepásztor: https://medveles.hu/, https://www.facebook.com/lassukamedvet/

KooKoo: kookoo.hu

SEFAG Zrt:  Zselici Csillagparkba,  Erdők Háza Látogatóközpont

Duna-Dráva Nemzeti Park: Ős-Dráva Látogatóközpont, Abaligeti-barlang

Duna-Ipoly Nemzeti Park: https://www.dunaipoly.hu/hu/

Nyíregyházi Állatpark:  http://www.sostozoo.hu/ ,

Fűvészkert: Budapesti Füvészkert,

Telegdi Ágnes: Telegdi Ági, http://telegdi-agnes.hu,

Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.: Herman Ottó Intézet

Nádland Kft: www.nadland.hu