Megtiszteltetés volt egy olyan játszótér tervezésében együttműködni a Nádland Kft-vel, ami madárles is egyben, ezáltal segíti a gyerekeket a környezetünkben élő téli madarak megismerésében. Munkámért cserébe minden tizenegyedik eladott lest nekem adja a cég; ezeket Böjte Csaba testvér Szent Ferenc Alapítványának gyermekotthonaiban fogjuk felépíteni.

Máté Bence (Facebook)

A mYnest a gyerekeknek készült, ezért az értékesítéséből származó bevétel egy részét jótékony célra fordítjuk, ezen belül is elsősorban gyermekek gondozásával és oktatásával foglalkozó intézményeket támogatunk.

Szeretnénk, ha minél több gyerek ki tudná próbálni, és tudná azt rendszeresen használni. Szeretnénk azt látni néhány év múlva, hogy a mYnest segítségével amatőr és profi madárfotósok, természetbarátok egyre többet tudnak a természetről, a madarakról és egymásról és segíteni tudnak egymásnak, hogy egy sokkal természetközelibb világban élhessünk.

Emellett beléptünk a LAHA adományozó rendszerbe, amely révén a mYnest weboldalon történő vásárlások értékének 1%-át a vásárló valamely általa kiválasztott nonprofit szervezethez irányíthatja.

Várjuk szponzorok jelentkezését is, akik az iskolák, óvodák, gyerekjóléti intézmények, Nemzeti Parkok számára tudnak segítséget nyújtani, hogy azok kedvezménnyel tudjanak mYnest oktatóeszközt vásárolni.